Winkelwagen

Parketvloeren

Iedere vloer zijn eigen karakter
Parketvloeren van Flexstairs

Er bestaan oneindig veel mogelijkheden in parket. We helpen u een duidelijke keuze te maken in het grote aanbod van tientallen houtsoorten patronen een passende afwerking . Een helder advies in de stijl die bij u past. Iedere vloer is uniek en heeft zijn eigen karakter.

De vloer is de basis van uw interieur. De vloer verbind alle losse elementen in uw huis en maakt van zomaar een huis uw thuis. Een goede vloer weerspiegelt het karakter van het huis en past goed bij uw persoonlijke omstandigheden, smaak en wensen. Daarom wilt u een vloer die u naar eigen wens kunt samen stellen.

Onze collectie bevat meerdere formaten die leverbaar zijn in verschillende afwerkingen en in diverse patronen gelegd kunnen worden zodat er altijd een vloer gemaakt kan worden die bij u past. Voor een compleet beeld van alle mogelijkheden die onze vloeren collectie u biedt kunt u onze showroom bezoeken, of u kiest voor een vrijblijvend advies aan huis.

Retro Vigo
Loven
Isolde
Retro gerookt Cuenca
Raslear
Steindor
Retro gerookt Dordogne
Zonnewin

Flex Line collectie

Voor de uitstraling van een houten vloer zijn er twee dingen bepalend; het patroon en de afwerking. Met het patroon bedoelen wij het formaat en de legwijze van de afzonderlijke planken en met afwerking de kleur en het onderhoud van uw vloer. Het formaat, het patroon en de afwerking van de vloer zorgen voor een samenspel dat uw vloer karakter geeft en daarmee voor een belangrijk deel de sfeer en het karakter van uw interieur bepalen. Het onderhoud is van belang omdat deze een grote invloed heeft op het gebruiksgemak en het plezier dat u aan de vloer beleefd. Daarom is het belangrijk vooraf bij beide factoren stil te staan. Door te variëren in afwerking en patroon kunt u voor iedere ruimte de gewenste sfeer creëren en de juiste vloer bepalen.

Onze parketvloer vloeren collectie wordt gepresenteerd in meerdere uitvoeringen waarbij kleur en een formaat elkaar optimaal versterken. In onze eigen collectie vloeren maken wij iedere vloer speciaal voor u dus als u van de standaard uitvoeringen af wilt wijken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bovendien is eiken een van de weinige houtsoorten die geschikt is om te plaatsen op vloerverwarming. Al onze duo parketvloer systemen kunnen dan ook probleemloos worden toegepast op vloerverwarming, en zelfs op vloerverkoeling. Uiteraard met een aantal randvoorwaarden, zoals het plaatsen van een condensbegrenzer en het op pijl houden van de luchtvochtigheid. Maar dan kunnen uw voeten ook genieten van de perfecte en verwarmde houten vloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Parketvloeren van Flexstairs

Informatie aanvragen?

Liever onze
showroom bezoeken?

Lees meer