Winkelwagen

Parketvloer Renovatie

Een nieuwe vloer is lang niet altijd nodig om uw interieur te vernieuwen. Flexstairs adviseert u over de mogelijkheden van een complete Parketvloer renovatie. Zeker als uw vloer van duurzaam materiaal is, is een renovatie vaak de beste optie. En veel voordeliger dan een compleet nieuwe vloer. Wij nemen u graag mee in een wereld van Parketvloer renovatie ,met ongekende mogelijkheden en speelruimte  wat betreft de afwerkingen. Elk met een eigen karakter en uitstraling.

Mocht u op zoek zijn naar iets  geheel in uw eigen stijl vraag het aan onze vloeren specialist, wij werken de vloer zodanig af om uw woonwens in vervulling te laten gaan.

Eiken als Basis

Eiken is hard, duurzaam en is uiterst geschikt om te renoveren. Iedere vloer vertelt het verhaal van de boom waarvan hij afstamt. Iedere plank heeft zijn eigen natuurlijke variatie in kleur en nerf. En als een echte kameleon is het mogelijk het uiterlijk radicaal te veranderen door het op een andere manier af te werken. Dit geeft u de vrijheid om de vloer een andere kleur en een nieuwe uitstraling te geven. Dankzij de kenmerkende nerf structuur blijft het toch onmiskenbaar eiken. Zo kunt u weer vele jaren van uw vloer genieten.

Wij vinden het belangrijk dat u een vloer kiest die bij u past. Een goede voorbereiding en degelijk advies is onontbeerlijk voor het maken van de juiste keuze. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

Informatie aanvragen?

Liever onze
showroom bezoeken?

Lees meer